افزایش ۲.۲ درصدی تولید گوشت قرمز در گیلان؛ ۱۸ هزار تن در ۷ ماه نخست سال
افزایش ۲.۲ درصدی تولید گوشت قرمز در گیلان؛ ۱۸ هزار تن در ۷ ماه نخست سال

استان گیلان در هفت‌ماهه سال جاری بیش از ۱۸ هزار تن گوشت قرمز تولید کرده که نسبت به سال گذشته ۲.۲ درصد افزایش داشته است. صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، همچنین از افزایش ۱۴ درصدی جوجه‌ریزی و تولید ۲۱۱ هزار تن شیرخام در این استان خبر داد.

به گزارش افق انزلی؛ صالح محمدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به تولید بیش از ۱۸ هزار تن گوشت قرمز در این استان اظهار کرد: در هفت‌ماهه سال جاری ۱۸ هزار و ۳۶۰ تن گوشت قرمز در استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲ و ۲ دهم درصد افزایش‌یافته است.

وی از برگزاری نشست ستاد هماهنگی امنیت غذایی در وزارت جهاد کشاورزی خبر داد و گفت: این نشست با محوریت بررسی وضعیت جوجه ریزی و تأمین گوشت مرغ، تولید گوشت قرمز و بازار مرکبات و تعادل بخشی به عرضه برنج برگزار شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان یکی از ظرفیت‌های استان را تولید انواع فرآورده‌های دامی دانست و افزود: از ابتدای سال تا پایان مهرماه بیش از ۲۱۱ هزار تن شیرخام در گیلان تولید شده است.

محمدی با بیان اینکه از ابتدای سال تا پایان مهر، جوجه ریزی در واحدهای نیمچه گوشتی استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۴ درصد افزایش داشته است تصریح کرد: ۹۶ میلیون و ۷۸۲ هزار و ۳۴۱ قطعه جوجه تولید شده با این تعداد جوجه‌ریزی، ۱۶۲ هزار و ۸۳۱ تن گوشت سفید تولید می‌شود.