Search
کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه و درمان انزلی خبر داد:

اجرای طرح سلامت ماه مبارک رمضان در بندرانزلی

شیوا بخشی گفت: طرح سلامت ماه مبارک رمضان به منظور بررسی مرراکز طبخ غذا و سنجش میزان آلودگی آنها در بندرانزلی آغاز شده و تا پایان ماه رمضان ادامه دارد.

۲:۲۳ ب٫ظ

به گزارش  پایگاه خبری افق انزلی کارشناس مسئول  بهداشت محیط شبکه و درمان انزلی با بیان اینکه ۳ اکیپ بازرسی در ایام تعطیلات و ۷ اکیپ در ایام غیر تعطیل  از ساعت ۸ صبح تا ۲۰ در دو شیفت کاری مشغول بازرسی اماکن عرضه مواد غذایی انزلی هستند اظهار کرد: شهروندان برای خرید مواد غذایی داغ در ظروف شفاف یکبار مصرف خودداری کنند.جهت تهیه مواد غذایی لازم، به مراکز تهیه و توزیع موادغذایی مجاز مراجعه نمایند.

شیوا بخشی با اشاره به  اینکه همه ی اماکن تهیه و طبخ شیرینی سنتی شامل زولبیا و بامیه نظارت و بازرسی بهداشتی انجام می شود، گفت: با استفاده ازدستگاه های پرتابل آزمایشگاهی و دستگاه دور ریز روغن لوازم و ابزار کار رستوران ها سنجش آلودگی و میزان استفاده از روغن ها در رستوران ها سنجش می شود.

وی با تاکید بر رعایت بهداشت لازم در ماه مبارک رمضان گفت : طرح سلامت رمضان در کلیه مراکز طبخ غذا و اغذیه فروشی ها و کنترل پراکسید و درصد قطبی روغن مصرفی زولبیا و بامیه در قالب طرح سلامت تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

بخشی افزود: شهروندان می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف در رابطه با تولید مواد غذایی،  با سامانه ۱۹۰ و یا شماره ۴۴۵۵۲۹۶۳ تماس بگیرند.




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *